Lyxjachten för kvinnor är här

Skepp o hoj alla glada kvinnor som vill unna sig av det goda livet. Nu finns La Belle, som är en 80 meter lång lyxyacht av bästa kvalitet med allt det härliga som spa och champagne ombord. Mycket mjuka former och bling bling.

”Ett spa, en pool, bastu, hamman, gym med utomhus-jacuzzi, bibliotek med öppen spis, skönhetscenter, ett disco, en biograf och en teaterscen har Lidia Bersani också lyckats klämma in. En helikopterlandningsplatta ingår, dock inte den guldfärgade helikopter som finns med på ritningarna.”

Citatet kommer från en artikel i tidningen Aftonbladet där man kan läsa om Lidias båt som hon skapat. En båt där även all besättning är kvinnor. Lidia Bersani är en designer för många lyxprodukter och är van att leva det goda livet och nu har hon skapat La Belle, som verkligen är en skönhet.  Båten är doppad i guld, vitt och elfenben och skapar en otroligt stor elegans som får många att nästintill få svindel. Ännu finns det inget pris, men målgruppen är inte kvinnor som frågar om något pris. Målgruppen är kvinnor som inte har något slut i sin plånbok och som bara vill leva la dolce vita.

Känner man att man vill lägga pengar på annat eller att ta med sig män på sin färd längs havet har vi även skrivit en artikel om att resa jorden runt, något som lockar allt fler och som du kan läsa mer om här.