Fira jul på varmare breddgrader

Det hör inte till ovanligheterna att många väljer att fly vintern och julen så här års. För även om det ju kan vara väldigt mysigt och härligt med jul på alla sätt och vis, är det många som hellre ligger på en vit sandstrand och lapar sol.

Att åka till Thailand eller Costa Rica är det alltså många som hellre skulle vilja, kosta vad det kosta vill. För med tanke på hur mycket pengar man kan komma att lägga ner på bara julfirande och julklappar, skulle de flesta istället kunna lägga pengarna på en resa långt bort.

Och faktum är att det inte behöver kosta skjortan att lämna Sverige över vintertid. Särskilt inte om man väljer att åka till exempelvis Sydamerika, som är både billigt och prisvärt i de flesta avseenden. Här kan man bo, äta och leva billigt, och det enda som egentligen behöver spara mycket pengar är flygbiljetten dit. Men är man ute i god tid finns det goda potential för att hitta en prisvärt sista-minuten biljett. Så till er som vill slippa allt som har med jul och vinter att göra, misströsta inte. Det finns en lösning för er också.