Borta bra men hemma bäst

Att trivas där man bor är för många en självklarhet. Men ibland rullar livet bara på utan att man reflekterar över ens boendesituation. Då är det läge att öppna ögonen och ta sig en titt.

Freese & Bruno är en sajt man med jämna mellanrum bör logga in på för att dels få inspiration till hur man vill ha det hemma. Men även för att ställa sig frågan om man fortfarande vill bo kvar. Om du inte längre trivs och känner att du vill flytta till något annat finns det många bra tips att ta med sig längs vägen för att få ut så mycket som möjligt av en försäljning.

Maximera försäljningen

Nu när du ska sälja din bostad fungerar det inte längre att bara låta mäklaren sköta jobbet någon dag innan lägenhetsvisning. Det kan vara bra att när första tanken om flytt börjar närma sig att du redan då börjar fundera på vad det är som du vill hinna justera för att lyckas maximera värdet på bostaden. Och det finns många bra tips på vägen.

Tänk rent och fräscht

Om vi utgår från att du inte ska göra en stor renovering är det bra att tänka ljust och fräscht och inte så mycket inredning. Detta för att besökarna enklare ska kunna se sig själva bo där och flytta in deras egna möbler. Homestaging har blivit något som blir ännu mer populärt och i många fall kan det vara en otroligt bra hjälp att kunna ta till om man saknar ett öga för detaljer och inredning. Känner du att du vill bo kvar ett ta kan det vara spännande med en renovering som du både får njuta av medan du bor kvar samt får mer ut av bostaden vid försäljning. Och ska du fokusera på ett rum så är det badrummet.